FAQ

 1. Waarom zou ik een account aanmaken?

  Door een account aan te maken, krijg je de beschikking over een aantal leuke opties. Zo kun je bij spellen zeggen wat je ervan vindt, kun je ratings geven en spellen toevoegen aan je favorieten om zo je eigen arcadehal te maken. Elke keer als je dan terugkomt op de website, kun je dan door op "mijn favorieten" te klikken, direct bij jouw spellen komen, zodat je nog sneller kunt gaan spelen. Daarnaast kun je vrienden worden met andere spelers en ook hun favorieten bekijken.

 2. Hoe kan ik mijn eigen speelhal samenstellen?

  Je kunt je eigen speelhal samenstellen door een account aan te maken en spellen toe te voegen aan je favorieten. Dit doe je door een spel te openen en onder de beschrijving op de knop “Toevoegen aan favorieten” te klikken. Het spel staat nu in je eigen pagina die je kunt bereiken op www.games.nl/user met je eigen login en wachtwoord.

 3. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kan ik een nieuwe aanvragen?

  Ja dat kan. Klik op de homepage op de link “nieuw wachtwoord” en geef je gebruikersnaam of het bij ons bekende email adres op. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord naar je toegestuurd. Bij problemen kun je mailen naar support@games.nl.

 4. Ieder keer als ik een spel wil gaan spelen verschijnt er een zwart scherm en er gebeurt niets. Hoe kan dat?

  Om de spellen op onze website te kunnen spelen heb je Macromedia ® Flashplayer 10 plugin en de shockwave plugin nodig in je browser. Als je een oudere versie hebt geïnstalleerd of  Flash helemaal niet hebt, dan begint de installatie automatisch van de Macromedia website, dit duurt ongeveer 1-2 minuten. Heb je een trage internetverbinding dan kan het enige tijd duren voor de installatie begint. Het kan ook zijn dat jouw browser de nieuwste versie automatisch installeert. Sluit na het downloaden en installeren alle venster af en probeer het opnieuw. Het zou nu moeten werken! Opmerking. Als je een Proxy gebruikt moeten de instellingen het afspelen van de *.swf files wel toestaan.